Figyelem!

2023.09.03. 17:00

Rajzpályázat a szelektív hulladékgyűjtésről

Rajzpályázatot hirdet a Hulladékgyűjtési Világnap alkalmából a Zöld Völgy Nonprofit Kft. A pályázat témája:„Állj! Szelektálj!” – a szelektív hulladékgyűjtés fontossága, valamint bármi, ami ehhez kapcsolódik.

Boon.hu

Rajzpályázat

Bármilyen technikával (ceruza, kréta, akvarell, tempera, toll, tus, vegyes technikák, stb.) készülhet az alkotás. Méret:A4 vagy A3 szabvány szerint. A ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. szállítási területéhez tartozó településeken élő gyermekek jelentkezhetnek. 

Az alkotásokat a következő három korosztálytól várják: óvodások, általános iskola alsó tagozatosok, illetve felsősök. Egy pályázó csak egy rajzot adhat be. Az alkotások beadási határideje: 2023. 09. 20. A pályamunkákat postai úton kell feladni a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. 3720 Sajókaza Külterület, 082/21 címre. A borítékra kérik ráírni: „Rajzpályázat”. A rajzok hátulján fel kell tüntetni a pályázó gyermek nevét, életkorát, települése nevét, a szülő e-mail címét. A beérkezett munkákat szakmai zsűri fogja elbírálni és minden kategóriában kiválasztja az 1., 2. és 3. helyezettet. A beérkezett rajzokból kiválogatott alkotásokat a kazincbarcikai Mezey István Művészeti Központban állítják ki. További információ: [email protected], 06-70/333-1884.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában