Miskolc

2023.09.03. 09:00

Megújul a kormányablak a Csizmadián

Korszerűbb, megújult kormányablak várja a Csizmadia közbe érkezőket november végétől Miskolcon.

Boon.hu

Felújítják

Szeptember 11-én elkezdődnek a felújítási munkálatok, így november 30-áig a Tiszai pályaudvaron, a Vologda és a Kis-Hunyad utcákon működő kormányablakok ügyintézői emelt létszámban várják az ügyfeleket. 

A kormányablak szeptember 8-át követően zár be, hogy a november 30-áig tartó felújítás után még magasabb színvonalon fogadhassa ügyfeleit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyors ügyintézést ez idő alatt is biztosítsa. Ennek érdekében Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron, a Vologda utca 4. és a Kis-Hunyad utca 9. szám alatt működő kormányablakok – a felújítás idején – emelt ügyintézői létszámmal várják az ügyfeleket. 

Újabb változások

Jelenleg az érintett ingatlanban működik a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálata is, amely szeptember 11-ével a Mindszent tér 3-ba költözik, és november 30-át követően is ott várja az ügyfeleket. 

A felújítással érintett kormányhivatali épületben működött a Hatósági Főosztály Pártfogó Felügyelői és Igazságügyi Osztályának áldozatsegítéssel, jogi segítségnyújtással és mediációval kapcsolatos szakterülete is. Ezek az ügyfélszolgálatok szeptember 11-étől a Vologda utca 1. szám alatti épületben kapnak új helyet, és november 30-a után is itt látják el feladataikat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában