Figyelem!

2023.09.11. 11:07

Lezárták az M30-as felhajtót Miskolcnál

Ezeken a területeken dolgoznak az autópályán vármegyénkben!

Horváth Imre

Felújítják az M30-ast

Fotó: Bujdos Tibor

Továbbra is gőzerővel dolgoznak az M30-as autópálya miskolci szakaszát érintő burkolatjavítási munkálatokon, ahogy beszámoltunk már róla az elmúlt évek legnagyobb sztrádát érintő javítási programját végzi az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., amely vármegyénket is érinti.

A Miskolc keleti kapujában közlekedők már napok óta találkozhattak a figyelmeztető táblákkal, amely a zsolcai körforgalom előtti felhajtó lezárására figyelmeztet. Hétfőn reggel már a lezárással szembesülhettek a közlekedők, így jelenleg ezen a szakaszon csak a turbókörforgalomból lehet felhajtani az M30-asra Budapest irányába.  

Az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint ezen a héten az M30-ason az országhatár felé tartó oldalon a 23-as és 4-6 kilométerek között, illetve a főváros felé tartó oldalon 26-29-es kilométer között kell munkavégzésre számítani.

Az M3-as autópályán az országhatár felé tartó oldalon 127-129, míg a főváros felé tartó oldalon a 99-106 kilométer között dolgoznak, Utóbbinál a Kál csomópont, illetve a Rekettyés pihenőhely lezárásával.

Sebesség és forgalomkorlátozásra kell számítani a tereléseknél, ezért kérnek mindenkit, hogy óvatosan közlekedjen, figyeljenek az ott dolgozókra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában