Ajándék

2023.09.14. 16:16

Ezt kapta szülinapjára a miskolci színház (fotók)

Több mint egymillió forint értékben adományozott klímaberendezést egy cég a Miskolci Nemzeti Színháznak.

Répássy Olívia

Kétszáz éves a színház

Fotó: Ádám János

Augusztus 24-én ünnepelte a Miskolci Nemzeti Színház fennállásának kétszázadik évfordulóját. „Arra gondoltam, hogy nem a születésnapos szokott ajándékot adni másoknak, hanem éppen ő szokott kapni mindenkitől – kezdte mondandóját Körmöczy Zsuzsanna, a BRS Klíma és Gázcentrum Kft. ügyvezetője, akinek nagyon régóta bérlete van a teátrumba. – Éppen azon gondolkoztam, mit adhatnék én ajándékba. Virágot? De inkább valami maradandót szeretnék felajánlani, amikor hétfőn megcsörrent a telefonom. Szobota Péter volt a vonal végén, aki a színház üzemeltetési vezetője, és beszámolt arról, hogy elromlott a régi klímarendszer a színházban, megkérdezte, mennyibe kerülne egy új" – mesélte az ügyvezető, akinek e miatt a véletlen telefon miatt azonnal megvolt, mit is ajándékozzon annak a színháznak, ahol, ahogyan ő fogalmazott, minden színész a szerelme. 

Felbecsülhetetlen a segítség 

Körmöczy Zsuzsanna azonnal telefonált a kolléganőjének, hogy fel kéne szerelni az új multisplit klíma elemeit, ami azt jelenti, hogy egy kültéri egységre négy beltérit lehet rákötni, ráadásul nemcsak hűteni képes, hanem fűteni is. Béres Attila örült a felajánlásnak, amit "óriási, felbecsülhetetlen segítségnek" nevezett. 

Végre kellemes körülmények között fognak dolgozni munkatársaim, hiszen nyáron kis túlzással hatvan Celsius-fok van bent, télen meg húsz

– mondta, majd átvette a garanciajegyet és még egy meglepetés tortát is, amit szintén a cégtől kapott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában