Program

2023.08.12. 14:37

Sajószögedi Falunapok megduplázva (fotókkal, videóval)

Vegas Showband élő koncert és Szandi és Republic Dalcirkusz a programban.

Pap Gyula

A gyerekek számára is érdekes a falunap

Fotó: Vajda János

Kétnapos rendezvényt tartottak Sajószögeden a hétvégén. 

A pénteki megnyitó és községi kitüntetések átadásakor beszédet mondott dr. Gulyás Mihály polgármester. A programot Szekeres Adrien műsora indította, melyet a Crazy Little Queen Tribute Band követett. Az estét a Budapest Bár koncertje koronázta meg Németh Jucival, Frenkkel, Keleti Andrással és Szűcs Krisztiánnal.

Hajnali horgászat  

A szombat hajnalban horgászversennyel indult a Tolnai tavon, délelőtt pedig kézműves foglalkozás várta a gyerekeket. Délután Miénk a színpad! címmel a sajószögedi Óvodások, Iskolások és a Búzavirág Népdalkör műsora – vendégként közreműködött A Mosoly Országa Egyesület és Fodor János nóta és operetténekes. Őket a Szöged Band koncertje követte majd Habparty várta a kicsiket. A felnőttek az European Operett Produktion: Nyertes Zsuzsa és vendégei „Legyen a Horvát kertben Budán” című előadásának tapsolhattak.

Polli a pónin

Szombat délelőtt a kézműves gyermekfoglalkozáson találkoztunk Vaszilkó Pollival, aki mamáját kísérte a minifánk készítésbe besegítve. Éppen egy pompás színes unikornis fejvédő elkészítésén fáradozott egy a stílushoz tökéletesen passzoló arcfestés birtokában. Kipróbált már több programot - az ugrálóvár különösen tetszett - várakozása szerint a pónilovaglás következett.

Gareth Shaw egyenesen Londonból érkezett a sajószögedi falunapra egész családjával. Felesége, Marianna magyar, az ő édesanyját látogatják meg évről-évre ilyenkor az ottani iskolaszünetet kihasználva Anastasia és Josephine gyermekükkel. Gareth-nek nagyon tetszenek a barátságos, vidéki programok - a szalonnasütést már külön várta - igyekeznek több magyarországi helyszínre ellátogatni, nevezetességet megtekinteni - ígérte.

Az operett után Zámbó Jimmy kis emlékkoncert Luigival és Zámbó Árpyval következett, majd a Kék és Narancssárga Produkció Republic Dalcirkusz élőzenei koncertje mutatkozik be a színpadon. 

Este közös szalonnasütés szerepel a programban valamint a Vegas Showband élő koncertje és Szandi szórakoztatja a közönséget. A vendégeket egész nap többek között büfé, ugrálóvárak, kirakodóvásár a gyerekeket arcfestés várta a falunapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában