Elismerés

2023.08.23. 14:31

Rendőröket jutalmaztak a nemzeti ünnepen

Elismeréseket vehettek át augusztus 20-ához kötődő állami ünnepünk alkalmából borsod vármegyei kollégáik a Belügyminisztériumban, az Országos Rendőrfőkapitányságon és a vármegyei rendőr-főkapitányságon.

Boon.hu

Jutalmazott rendőrök

Fotó: BAZVMFK

Magyarország Belügyminisztere Pintér Sándor kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként soron kívül előléptette ezredessé Szerencsi Árpád alezredest, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesét, illetve rendőrségi tanácsosi címet adományozott Simonyi Róbert főtörzszászlósnak, a Rendészeti Igazgatóság ügyeletesének. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője dr. Balogh János altábornagy kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként soron kívül előléptette alezredessé Varga Zsolt Péter őrnagyot, a Miskolci Rendőrkapitányság alosztályvezetőjét, őrnaggyá Dobi Tamás századost, a főkapitányság sajtóreferensét, főhadnaggyá Sikur András hadnagyot, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozótisztjét, illetve századossá Sándor Róbert főhadnagyot, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság főnyomozóját.  

Továbbá dicsérteben és jutalomban részesítette kiemelkedő szakmai teljesítményéért Kakuk László munkavállalót, a Bűnügyi Igazgatóság iskolaőrét, akárcsak Lőcse Tímea rendvédelmi alkalmazottat, a Gazdasági Igazgatóság főügyintézőjét, és Horváth Nikoletta munkavállalót, a Rendészeti Igazgatóság fegyveres biztonsági őrét.

Dicséret, jutalom 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Czinege László dandártábornok eredményes munkája elismeréseként dicsérteben és jutalomban részesítette Téglás István ezredest, a Sárospataki Rendőrkapitányság vezetőjét, és Ongai Péter alezredest, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetőjét. A vármegyei rendőr-főkapitány továbbá négy kollégát fizetési fokozatban előre sorolt, illetve tizenhét munkatársat tüntetett ki elismerésével, jutalmával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában