Egy kis segítség

2023.08.02. 18:00

Mutatjuk, hogyan közelíthető meg legkönnyebben a KolorFesztivál

Kazincbarcika legnagyobb fesztiváljának koncertjei igazi nyári helyszínen lesznek.

Fotó: MW

A Csónakázó-tónál található a fesztivál nagyszínpada – ahol az első Majka, Punnany Massif és Tankcsapda koncertek helyszíne lesz  augusztus 3. csütörtöktől 5. szombatig – a Mátyás király út és a Pollack Mihály utca kereszteződésénél lévő körforgalom kivitelezési munkálatai miatt más útvonalon közelíthető meg. Ugyanez vonatkozik több kijelölt fesztivál parkolóhelyre is. Az új útvonalakat a kolorline.hu térképe mutatja meg kék színnel. Ez a 26-os útról Ózd felől az Attila úton, Miskolc felől a Jószerencsét vagy az Egressy úton érhető el. A térképen a parkolók is láthatók, amelyek közül egyedül a Csónakázó-tó mellett található P6-os parkoló fizetős, a többi ingyenes. 

 

A fesztiválszervezők arra kérik a koncertekre érkezőket, hogy a megjelölt útvonalat használják gépjárművel. Lehetőség szerint kerüljék a Mátyás király utat annak érdekében, hogy közlekedési fennakadás ne alakuljon ki, valamint, hogy mindenki időben és biztonságban érkezhessen meg a helyszínre. A gyalogos forgalom mindhárom napon biztosított lesz a Mátyás király úton, a kivitelezés területén kialakított „gyalogos folyosón” keresztül. A koncerteket követően a városból való kijutás – forgalomirányítás mellett – a Mátyás király úton is lehetséges majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában