Ottfelejtették...

2023.08.02. 18:33

Elhagyott Peugeot képez útakadályt Gesztely és Újcsanálos között (fotók)

A leeresztett kerekű, zöld úttorlaszra két bólya figyelmezteti a közlekedőket.

Boon.hu

Ottfelejtették...

Fotó: Vajda János

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket a veszteglő, gazdátlannak tűnő személyautóra, amely megfogalmazása szerint az új hulladékgazdálkodási törvény bevezetése óta áll a szóban forgó útszakaszon.

Bejelentésre a közút kihelyezett két bólyát az autó elé és mögé. Úgy tudjuk, se biztosítás, se műszaki nincs rajta. Az itt közlekedők félnek az esetleges balesettől. A rendőrség sem tesz semmit, simán eljárnak mellette

 – állítja, aminek szerkesztőségünk is megkísérel majd utánajárni.

Fokozott óvatossággal!

A helyszínre siettünk, hogy a saját szemünkkel is megbizonyosodjunk az ott hagyott gépjárműről. A hír igaz, egy megkopott sötétzöld, hátul besötétített ablakokkal rendelkező járgány foglalja el teljes egészében az egyik sávot.

A szélvédő mögül még egy mosolygó szmájli is tetézi az őt kikerülni kényszerülő, bosszankodó autósok kedélyállapotát. Elszállítani valószínűleg csak teljes kerékcsere után lehetne, mert mind a négy kereke alaposan leeresztett. 

Az itt haladók fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában