MVK

2023.07.17. 15:00

Változik két jegy-és bérletpénztár nyitvatartási rendje

Az MVK Zrt. az utasforgalomhoz igazodóan július 18-án, keddtől módosítja az Avas jegy-és bérletpénztár bérletváltási időszakon kívüli nyitvatartását, így minden hónap 12-e és utolsó előtti napja között 10-17 óráig áll ez az értékesítési pont az utasok rendelkezésére.

Boon.hu

Felújítják

Az MVK Zrt. Uitz Béla utcai jegypénztára – amely kizárólag bérletváltási időszakban tart nyitva - átalakítási munkálatok miatt lesz zárva várhatóan augusztus végéig, ezért javasolják, hogy a jegypénztár mellett üzemelő ügyfélszolgálati irodában váltsák meg jegyeiket, bérletüket. Az újranyitást követően a jegypénztári kiszolgálóablak a szomszédos MVK ügyfélszolgálati irodából lesz elérhető, ezért a jegy-és bérletvásárláshoz be kell majd fáradni az ügyfélszolgálati iroda ügyfélterébe. 

Az avasi és az Uitz Béla utcán található jegypénztár mellett is üzemel jegy-és bérletautomata 0-24 órában, ahol kizárólag bankkártyával van lehetőség vásárlása. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában