Nagycsaládos napközi

2023.07.05. 16:31

Változatos programok: extrém sport, fürdőzés, kirándulás

Ez az egy hét is nagy segítség sok családnak, ahol több gyermeket kell biztos helyen tudni a nyáron.

A keddet a Factory-ban töltötték a gyerekek, ahol belefért egy kis csocsózás is

Fotó: Petróné Nyíri Zsuzsanna

Elkezdődött a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének egyhetes nyári napközis tábora. Idén megkétszereződött a gyermekek száma, a tavalyi jól sikerült és népszerű programoknak köszönhetően. Főként az egyesület nagycsaládos tagjainak iskolás korú gyermekei vannak a nyári napköziben, idén 32 tanuló. Minden nap más élmény, program várja a gyerekeket – mondta Petróné Nyíri Zsuzsanna táborvezető. 

Egy kis extrém sport a Factoryban
Fotó: Petróné Nyíri Zsuzsanna

Hétfőn az egyesület Réz utcai közösségi házában és annak udvarán töltötték a napot, ahol különböző ügyességi és társasjátékokban vettek részt. Kedden a Vasgyár területén található Factory Arénában jártak, ahol a gyerekek kipróbálhatták a falmászást és az extrém kerékpáros, illetve gördeszka pályákat. Szerdán strandolni készülnek Miskolctapolcára, remélhetőleg az időjárás is lehetővé teszi ezt – vélekedett a táborvezető. Hozzátette: csütörtökön a Lillafüredi kisvasúttal szeretnének kirándulni a Bükkbe, a programterv szerint. Pénteken pedig a hét legjobban várt programja lesz a táborozók számára. A gyerekek kísérőikkel együtt Budapestre utaznak, a Parlamentet látogatják meg, majd hajóra szállnak a Dunán. 

Ez ám a jó program! Gyerekek a Factoryban
Fotó: Petróné Nyíri Zsuzsanna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában