Mikor ürítik?

2023.07.03. 14:06

Lesújtó képet fest az egyik avasi hulladéktároló sziget

Az egyik Facebook csoportba posztolta egy Avason élő az áldatlan állapotot, amely kialakult a hulladéktároló sziget körül.

Ujlaki Attila

Nem fér bele több szemét az újonnan átadott föld alatti hulladéktárolóba

Forrás: Facebook

Vasárnap jelent meg egy fotó az egyik közösségi média csoportban, amelyen a nemrég átadott avasi hulladéklerakó szigetek egyik tároló egysége látható. A fénykép tanúsága szerint a hulladéktárolók annyira megtelhettek, hogy az ott élők a ledobók mellé helyezték el a szemeteszsákokat. A nyári melegben különösen kellemetlen szagok áradhatnak a háztartási hulladék maradékaiból, így a lakosok kiakadtak, mert szerintük áldatlan állapotok jellemzik a Hajós Alfréd utcán található tárolókat. A posztoló azt is megjegyezte, hogy volt olyan, aki seprűvel próbálta a szemetét beréselni a tárolóba, mert annyira megtelt. Mivel a tárolók ürítése és karbantartása a MiReHu Nonprofit Kft. feladata ezért megkerestük a miskolci városháza sajtóosztályát a kialakult helyzettel kapcsolatban, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában