Fejlesztés

2023.07.25. 19:00

Külterületi utat adtak át Szendrőben

A megújult út, jelentősen megkönnyíti a területen lévő zártkertek megközelítését.

Boon.hu

Forrás: Szendrő PH

Szendrő Város Önkormányzata, a Vidékfejlesztési Program keretében elnyert sikeres pályázat segítségével újította meg a Nagy-hegyre vezető külterületi útszakaszt. Az 5 kilométert meghaladó útfejlesztés, közel 300 millió forint felhasználásával, összességében alig hat hónapi kivitelezési idő alatt valósult meg.

Forrás: Szendrő PH

Az út átadási ünnepségét jelenlétével megtisztelte Papp Zsolt, az Agrárminisztérium Államtitkára, Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője, miniszteri biztos, dr. Hudák Zita, a járási hivatal vezetője, Koleszár Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal főosztályvezetője, Tarr Zoltán, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara igazgatója, és dr. Toldi-Tóth Gábor ezredes, az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője, valamint a térség településeinek polgármesterei, a helyi képviselőtestület tagjai, az intézmények vezetői, a kivitelező vállalkozás képviselői.

Forrás: Szendrő PH

A megújult út, jelentősen megkönnyíti a területen lévő zártkertek megközelítését, az itt gazdálkodók földterületeinek elérését, valamint turisztikai szempontból is nagy jelentőséggel bír, tájékoztatott Szendrő Város Önkormányzata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában