Boldogság

2023.07.26. 21:20

Galamb Alex sikeres egyetemi felvételinek örülhetett

A Tokaj-Hegyalja Egyetem hallgatója lesz szeptembertől a Sütni jó Alapítvány frontembere.

Boon.hu

Tanító lehet Galamb Alex

Pár hónapja a tőle megszokott szerénységgel jelentette be Galamb Alex, hogy jelentkezni szeretne a Tokaj-Hegyalja Egyetemre, tanítói szakra. Azt szeretné, ha a nyolc féléves oktatás után megszerzett tanító diplomával hozzá hasonló sorsú gyerekek pedagógusa lehetne és magas szintű tudomány birtokában adhatná át a kicsiknek a szükséges tudást.

Szerda este aztán kiderült, hogy Alex nem hiába várta izgatottan a kicsit késve érkező sms-értesítést. Az üzenet arról szólt, hogy elnyerte a felvételt a sárospataki székhelyű egyetemre. Levelező tagozatra és állami finanszírozású képzésre.

Nem kis fába vágta a fejszéjét, mert a Kisgergely Cukrászatban végzett napi munka mellett rengeteg elfoglaltsága van a Sütni jó Alapítvánnyal, amely a nehéz sorsú gyermekek nevelésére alakult.

Szívből gratulálunk Alexnek és kívánjuk neki, hogy négy év elteltével hasonló lelkesedéssel vegye át tanítói diplomáját!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában