Program

2023.06.15. 15:00

Uni terasz nyílik a fröccsfesztiválon az Avason

A Kocsonyafesztivál, majd az Avasi Borangolás után most a Miskolci Fröccsfesztiválon nyílik meg az Uni Terasz.

20210710 Miskolc XV. MISKOLCI FRÖCCSFESZTIVÁL A KISAVASON hűsítő fröccsök, ínycsiklandó gasztro élmények mellett zenészek és énekesek várták a fesztiválozókat két napon keresztül. A rendezvény a Cellarium Hungaricum Közhasznú Egyesület és a borházak tulajdonosainak összefogásával jött létre, kiegészülve a vendégborászokkal és az értékadó miskolci vendéglátósokkal. Az egyesület munkáját az Avasi Borút Egyesület, a Miskolciak az Avasért Alapítvány és a Szövetség a Bükki Borvidékért segíti. A rendezvény minden programja ingyenes és szabadon látogatható volt. Fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország

Fotó: Kozma István

Az avasi Bortanyára szervezett közösség- és márkaépítő egyetemi programokra június 16-án, pénteken és június 17-én, szombaton délután 4 órától éjfélig mindenkit szeretettel várnak a Miskolci Egyetem szervezésében – írják az egyetem honlapján.

Hozzáteszik: a Bortanya, az avasi pincesor egyik legszebb pincéje a Nagy-Avas, Csáti soron, az avasi református templom melletti lépcső „tetején” található.

Megközelíthető a Palacsintaház felől, vagy az Avasalja utcából, a műemlék református temető irányából – írják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában