Gazdit keresnek

2023.06.12. 16:30

Örökbefogadna egy kiskutyát? Akkor nézze meg ezt a három cukiságot!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Fotó: Ádám János

Johan 3 hónap körüli kankutyus. Az egyik nagyáruház parkolójában találta egy holland házaspár, a férjről nevezték el a kutyust. Valószínűleg közepes/nagytestű lesz felnőttként. Okos, figyelmes, kedves kutyuska.

Johan


Frici nagyon pórul járt, még kölyökkorában átharapta az állkapcsát egy nagyobb kutya, de sajnos a „gazdik” nem vitték orvoshoz. Sajnos már nem lehet megműteni, de szerencsére enni és inni is tud ez a tüneményes kutyafiú, csak egy kicsit furcsábban. Nagyon kedves, emberközpontú kutya, nem túl nagy mérete miatt akár lakásban is tartható.

Frici


Dundika egy tüneményes, közepes testű, 1 év körüli kutyalány. Emberekkel, kutyákkal barátságos, akár családi kutyának is kiváló választás. Közepes testű, viszonylag szépen sétál pórázon is, nagyon szeretne már valakihez igazán tartozni!

Dundika
Fotó: MÁSA

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában