Ilyen nincs!

2023.05.18. 12:18

Széttrollkodott Vidi-meccs: a fehérváriak egy vármegyénkbeli bírót vádolnak azzal, hogy jegyeket árul

Alapvetően jót akart a fehérvári klub a döntéssel, de nem igazán sült el jól a jegyakció.

HI

Hiába az eladott jegyek, lehet mégis üresek maradnak a széksorok

Fotó: Szabó Miklós

A kiesés szélén álló MOL Fehérvár futballcsapat vezetői gondoltak egy nagyot és úgy döntöttek, hogy az utolsó, hazai mérkőzésükre – amely egyben sorsdöntő is lehet abban, hogy bennmaradnak-e az első osztályban vagy sem – két szektort megnyitnak és ingyen adják a jegyeket, így gondolván minél több hazai szurkolót kicsábítani, hogy biztassák a csapatot.

Az alapelképzelés jó, az más kérdés, hogy elég-e az ingyenjegy ahhoz, hogy bevonzza a szurkolókat egy ilyen, nem túl szívderítő mérkőzésre. Azonban az akcióra villámsebességgel lecsapott három, nem éppen baráti klub szurkolótábora, jelesül a Diósgyőr, a Loki és a Fradi szurkerek.

Méghozzá úgy, hogy tömegével foglalták le a jegyeket, nyilván nem azzal a céllal, hogy elmenjenek a mérkőzésre, hanem, hogy mégis üresen maradjanak a lelátók. Az esetre reagált a Fehérvár is, és szerdától csak személyesen vehetők át a belépők, az internetes értékesítést felfüggesztették. Ráadásul fejenként csak négy belépőt vehetnek át a drukkerek a pénztáraknál.

A Fehérvári Médiacentrum közben „Megvan a lefoglalt ingyen Vidi-jegyek egy része, egy MLSZ-es játékvezető árulja 3000 forintért” címmel közölt cikket. Egy hirdetést szúrtak ki az egyik fehérvári hirdetési csoportban, amelyben egy férfi azt írja: „Sajnos barátaimmal nem tudunk részt venni a hétvégi vidi meccsen, így áron alul megválnék 183 feleslegessé vált jegyemtől. Az ultrakockába(!!) és az oldallelátóra egyaránt van, darabja 3000 Ft. A jegyekkel kapcsolatban kérlek privátban keressetek.” Az illetőről azt írják, hogy MLSZ-játékvezető, egy másik portál szerint a borsodi keret tagja, ám az általa vezetett meccsekről nincs információ. 

A hirdetést közben törölték a csoportból, így nem tudni, hogy valós-e az illetőről állított információ.

Forrás: Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában