Túra

2023.05.21. 18:00

Négy kilométernyi Harley Davidson

Sárospatakon zárult az idei, sorban már második Harley Davidson Open Road Tour.

BSZA

Fotó: Bódisz Attila

Az eseményen elhangzott, a legtávolabbról érkezett motorosok szerdán indultak el Győrből, majd Budapesten ünnepeltek. Az idén éppen 120 éves márka szerelmesei pénteken szálltak nyeregbe és vették az irányt Északkelet-Magyarország felé. Az első állomás Hatvan volt, ahol egy veterán autós-motoros találkozón vettek részt. Ezután Eger, Mezőkövesd környéke, Szerencs, valamint Tokaj érintésével érkeztek Sárospatakra.

Hankó Ákos, a Harley Davidson Budapest tulajdonosa az eseményen elmondta, a résztvevők számáról az árulja el a legtöbbet, hogy a motorosok konvoja Eger felé haladva elérte a 4 kilométert. Aros János Sárospatak polgármestere megjegyezte: örömmel fogadták a motorosokat, hiszen éppen az az önkormányzat célja, hogy minél többféle érdeklődésű ember megtalálja a neki való rendezvényt a város éves programkínálatából.

A motoros csapat az Első Pataki Járműmustra elnevezésű rendezvényre érkezett, amely keretében a Makovecz-téren veterán autókat és motorokat, ralibemutatót, valamint különböző szórakoztató programokat láthatott a közönség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában