Asztalitenisz

2023.05.22. 10:46

Jöhet a második félidő

Évtizedek óta nem látott társaság randevúzott a Népkertben.

Az asztalitenisz legendák saját márványtáblájuk előtt

Fotó: Vajda János

 Hivatalosan az egykori Építőmunkás Torna Egylet asztaliteniszezői gyűltek össze, hogy felavassák saját táblájukat. Ott, ahol edzettek, versenyeztek, ünnepeltek, vagy éppen bánkódtak.

Büszkék lehetnek  

A már régen vendéglátóhelyként működő Vigadóban hajdanán több sportág képviselői dolgoztak, közöttük voltak a pingpongosok is. Az évek persze elszaladtak, de a játékosok mit sem változtak: máig imádják azt a műfajt, amelyben „utaztak”. Felvonultak vagy harmincan és valamennyien büszkék lehetnek önmagukra, hiszen márványba nemesült a nevük. A patinás ház persze később újabb „emlékművel” gyarapodhat, ha majd így gondolja ezt a tulajdonosa és azok, akik még nem kerültek fel.

– Mi elvégeztük a kezdőrúgást és akár a második félidőre a sok kerülhet valamikor – jegyezte meg Nevelits László ötletgazda, majd hozzátette: – Reméljük, hogy szűkebb pátriánkban a kései utókornak is lesz alkalma egy újabb ceremóniára. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában