Program

2023.05.22. 08:00

Felajánlásokat vár Szomolya a gyermeknapi tombolára

Első alkalommal szeretnének szervezni a gyermeknapon tombolasorsolást, melyhez a felajánlásokat várják Szomolyán, de gazdag programkínálat várja a kicsiket.

BOON

Gyermekmap

Fotó: Kiss János

Minden gyerekszobában van olyan játék, amit már nem használnak a kicsik, de még jó állapotban van, működik, de már csak a helyet foglalja. Azokkal más kisgyermek örömmel játszana, mert az új lenne, ajándék lenne, nagy izgalmak között megnyert nyeremény lenne. Ezeket a játékokat, ha becsomagoljuk és tombolaként valakinek kisorolják, akkor hatalmas örömet okozhat más gyermekeknek. Szomolya község május 27-én 10 órától, a Faluház udvarán látja vendégül a gyerekeket, ahol 10-14 óra között a Borka Játszópark játékaival játszhatnak a gyerekek. 11 órától a Csiribiri együttes műsora szórakoztatja majd őket és 13 órától tombola, 14 órától pedig habparty várja a gyerekeket. De egész nap arcfestés, csillámtetoválás, lufi hajtogatás és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, de közelebbről is megnézhetnek egy tűzoltó és rendőr autót .
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában