Gratulálunk!

2023.05.04. 15:07

Gazdára talált az ötmillió forint: kisorsoltuk a Mozaikkereső játék nyerteseit

Csütörtökön kiadónk miskolci telephelyén kisorsolták a nyereményjáték győzteseit.

Hadanich Dalma elõfizetõi marketing menedzser és Gácsi Nóra a hatalmas mennyiségű beérkezett szelvénnyel

Fotó: Bujdos Tibor

A Mediaworks Hungary Zrt. érdekeltségébe tartozó vármegyék 19 újságjának előfizetői vehettek részt a 2023. március 18-tól április 15-ig meghirdetett hagyományos nyereményjátékon. Rendhagyó módon idén nem Veszprémben, hanem mivel a cégcsoport országossá bővült és a játék ötletgazdája miskolci, most az Észak-Magyarország napilap szerkesztőségében, a borsodi vármegyeszékhelyen volt a sorsolás május 4-én, csütörtök délelőtt.

„Nagy szeretettel köszöntök mindenkit a Mozaikkereső játék 2023-as sorsolásánál! Ez mindig hűséges előfizetőink nyereményjátéka. Ebben a játékban csak azok vehettek részt, akik a játék ideje alatt előfizetői státusszal, azaz fizetett előfizetéssel rendelkeztek” – ismertette Hadanich Dalma előfizetői marketing manager, a játék szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. képviseletében. „Az előfizetői státuszt, ahogy a játékszabályzatban is le van írva, utólag fogjuk a terjesztési rendszerben ellenőrizni. Emellett feltételként azt is megszabtuk, hogy a játékosok a lapok hasábjain megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul ragasszák fel a játékszelvényre, amit kitöltve küldjenek be a kiadó szelvényen megadott címére. A Mozaikkereső nyereményjáték, mint minden évben, most is nagy népszerűségnek örvendett, amely mérhetően ahhoz is hozzájárul, hogy kevesebb előfizetőt veszítünk. Összesen 28.512 darab játékszelvény érkezett be a megadott határidőre, ami nagyon szép szám. Nyereményeiket utalással kapják majd meg a győztesek bankszámlájukra. Ezek a következők: egy nyertes 5 millió forintot, tízen 500 ezer forintot és húszan 100 ezer forintot kapnak. A nyerteseket telefonon is értesíti call centerünk a nyeremények átvételének (pénzátutalás) részleteivel kapcsolatos további információkkal.”

Országos nyereményjáték

A 12 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

A sorsolás dr. Burkus János miskolci közjegyző felügyelete mellett folyt. A húzásban Gácsi Nóra kollégánk segített. Arra az esetre, ha valamelyik kihúzott nyertesnél hiányozna az előfizetői státusz, mindhárom nyereménykategóriában öt-öt tartalék nyertes is esélyt kapott. Ők azonban csak akkor nyernek, ha az eredetileg kisorsolt győztes részvétele a szóban forgó okokból érvénytelen. 

A szerencse most az alábbi előfizetőinknek kedvezett:

5 millió forintot nyert:

Fichtacher József Szombathelyről

500 ezer forintot nyert:

Pintér István Lentiről

Balogh Gyula Tiszatelekről

Tóth Sándor Mályinkáról

Füredi Károly Hédervárról

Kovács Gábor Pacsáról

Fejes István Székesfehérvárról

Róka József Pápadereskéről

Csuhaj Miklósné Balatonról

Hollósi János Verebről

Molnár Istvánné Kecskemétről

100 ezer forintot nyert:

Kamecz Balázs Gesztelyről

Kovács Károlyné Ajkáról

Kóti Sándor Berettyóújfaluról

Tvaruskó Ferenc Mosonmagyaróvárról

Gombás Béla Uraiújfaluról

Gyarmati Antalné Szentesről

Prájner F. Zoltán Fertődről

Szabó Zoltánné Berhidáról

Kovács József Csabrendekről

Szanyi Istvánné Tompaládonyból

Nagy György Miskolcról

Győri László Hencidáról

Simon Ferencné Kaposszerdahelyről

Kálmán Árpádné Sárvárról

Kovács János Kecskemétről

Ferincz Jánosné Lentiből

Kántor Imre Tápról

Vrataricsné Gál Gabriella Besenyőtelekről

Karáth Attila Bérbaltavárról

Tóth József Törökszentmiklósról

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában