Verseny

2023.04.24. 21:19

Konyhatündérek mérhetik össze a tudásukat Berentén

Csütörtökig lehet jelentkezni a település majálisán meghirdetett főzőversenyre.

ÉM

20230218 Balatonalmádi Almádiak napja a Kerényi Imre Kult-Magtárnál A közösségi napot a Megfőzzük Almádit Egyesület és a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár (PKKK) szervezte meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával. Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló NA A képen: főzőverseny

Fotó: Pesthy Márton

Az április 30-ai Berentei Majális délelőttje a helyi főzőverseny jegyében fog telni 10-től 14 óráig a Szabadidőparkban. A versenyfogás sertéshúsból készült egytálétel lesz, eredményhirdetés 15.30-kor várható szakmai zsűri értékelésével. A berentei civil szervezetektől, intézményektől, baráti társaságoktól és egyéni versenyzőktől várják a nevezéseket április 27-ig a Berentei Művelődési Házban. Minden csapat kap egy pár sörpadot és egy asztalt, valamint a főzéshez száraz tűzifát és 5 kilogramm sertéshúst, továbbá az étel elfogyasztásához műanyag tányérokat és evőeszközöket. Az étel elkészítéséhez minden egyéb feltéteiről gondoskodni a versenyző csapatok feladata – olvasható a község honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában