Másképp látják

2023.04.02. 17:24

Holdingos dolgozó cáfolja a vezérigazgatót

Szerinte a kétkezi munkás nem is jut be abba a bükkszentkereszti üdülőbe, amelyre nemrég több tíz millió forintot költött a vállalat.

UA

A Miskolci Holding bükkszentkereszti üdülőjét több tíz millió forintért újították fel a közelmúltban

Fotó: Ádám János

A Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója korábban nyílt levélben elismerte, hogy több tíz milliót költöttek el a vállalat bükkszentkereszti üdülőjére, de szerinte ez a cég háromezer dolgozójának érdekét szolgálja – minderre azután került sor, hogy a közösségi médiában ez téma volt. A HírTv-nek azt nyilatkozta inkognitóban a cég egyik alkalmazottja, hogy a kétkezi munkások nem juthatnak a lehetőség közelébe.

Nem jártak ott

„A MIVÍZ-től a csőszerelők például biztosan nem jártak ott. A kollégáknak igazság szerint ez egy utolsó koporsószeg a dologba, hogy hülyének nézik őket” – húzta alá. 

Azt is elmondta, hogy azért szavaztak Veres Pálra a 2019-es önkormányzati választásokon, mert azt ígérte, hogy a Holdingot átalakítja. 


„Ennek ellenére csak az urizálást látjuk, és azt, hogy a város teljesen le van amortizálódva” – tette hozzá. 

Korábban portálunk is foglalkozott a beruházással. Ismeretes, hogy ezt megelőzően a közösségi médiában az a hír jelent meg, hogy több tíz millió forintot költött a Miskolc Holding Zrt. az általa üzemeltetett üdülőjének felújítására. Dukai Zoltán, a vállalat vezérigazgatója a Bükkszentkereszten lévő üdülő felújítását azzal magyarázta, hogy az épület legutóbb közel húsz éve esett át felújításon, és a közvagyon, valamint az állag megóvása miatt mostanra elengedhetetlenné vált, hogy felújíttassák a tetőt, ami több helyen rendszeresen beázott, rongálva ezáltal a falak állapotát is. Felújították a vizesblokkokat, a külső teret, illetve légkondicionálókat szereltek be. A vezérigazgató nem tért ki arra, hogy a gyakran forráshiányra hivatkozó vállalat mennyit költött ezekre a munkálatokra, azonban arra igen, hogy a tagvállalatok tulajdonában lévő üdülők a teljes cégcsoport munkavállalóinak, azaz mintegy 3000 főnek a rekreációját szolgálják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában