Program

2023.04.29. 17:30

Generációk találkoztak Sajókazán

Sajókazán a Radvánszky Kastélyban rendezték meg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság programját, ahol szépkorúak és iskolás gyerekek kéz a kézben vetélkedtek egymással.

ÉM

A sajókazai csapat

A program főszervezője Jaskó Judit főhadnagy mellett a sajókazai Őszikék Nyugdíjas Klub vezetője, Zsudel Gáborné és a KSZSZK szociális segítője Horváth Zsuzsanna volt. A rendezvényre a település polgármestere, jegyzője és őrsparancsnoka is ellátogatott.

A délelőtt folyamán érdekes feladatokon keresztül nyomoztunk, töltöttünk ki bűnmegelőzési kvízt, közlekedési totót és közben Horvát Zsuzsanna kreativitásának köszönhetően olyan játékokat játszottak együtt kicsik és nagyok amelyek megalapozták a program lényegét.

„Mi is ez pontosan? Közös programokon keresztül a fiatal generációval elfogadtatni a szépkorúakat. Játékos formában hasznos információkat átadni a bűnmegelőzés területéről. A kistelepüléseken elő fiatalok és idősek minden nap találkoznak, de nem biztos hogy segítséget vagy megértést várhatnak egymástól... reméljük a csapatok résztvevőinél orvosoltuk ezeket a problémákat!” - számolt be a BVA Bűnmegelőzési Vagyonvédelmi Alapítvány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában