Pályázat

2023.04.16. 21:22

Falra festhetik a rajzokat a gyerekek és dicséretet kapnak érte

A Miskolci Állategészségügyi telep rajzpályázatot hirdetett miskolci általános iskolák felső tagozatos osztályai, valamint középiskolások számára „Állatotthon kifestő” címmel.

ÉM

Várják a pályamunkákat

A szervezők nem titkolt célja, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra és az állatok örökbefogadására. A pályaművek (rajzok) képeit a szervezők a következő e-mail címre várják az osztály, az intézmény és egy kapcsolattartó személy telefonszámának megadásával: [email protected] pályázatok leadási határideje: 2023. április 28., péntek. Eredményhirdetés és díjátadó, nyílt nappal összekötve: május 6., szombat – A felelős állattartás világnapja. A legsikeresebb pályaművet beküldő részére a szervezők belépőt biztosítanak a Miskolci Állatkertbe, továbbá az alkotásaik helyet kapnak majd a Miskolci Állategészségügyi telep épületrészeinek utcafronti falán. Ide a győztes osztályok tanulói saját kézzel festhetik fel a képeiket, melyekhez eszközöket a szervező biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában