Pazar program

2023.04.09. 08:00

Érkezik a zöldnél is színesebb 10. jubileumi Kolorfesztivál

Az idei Kolorfesztivált a környezetvédelem égisze alatt rendezik Kazincbarcikán.

ÉM

Ott lesz majka a Kolorfeszten? Ott!

Fotó: MW

A Kolorcity 10. évfordulóján nem maradhat el az év legnagyobb kazincbarcikai rendezvénye, a jubileumi Kolorfesztivál. Augusztus 1-jétől 20-ig kihagyhatatlan hagyományos programelemekkel és újdonságokkal érkezik a térség legnagyobb fesztiválja – adta hírül Kazincbarcika önkormányzata. 

A háromhetes fesztiválon a képzőművészettől a táncművészeten át a könnyű és a klasszikus zenéig minden művészet felbukkan. A programsorozat kiállításmegnyitókkal indul, köztük a Kolorcity 10 kiállítással, a városmárka 10 évéről. A cél, hogy minden korosztály megtalálja a magának való programokat: a szabadtéri színházi felnőtt- és gyermekelőadásokat és a népszerű gyermekelőadókat tartogató Kölyökszigetet. A felnőtt könnyűzenei színpadon fellép majd többek között Majka, a Tankcsapda és a Punnany Massif, de helyi zenekarok koncertje is szerepel a műsortervben. Ezen kívül a kazincbarcikai templomok is muzsikálnak idén. A színes programsorhoz várhatóan 8-10 közeli település és sok-sok civilszervezet is csatlakozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában