Magyar Rendőrség napja

2023.04.27. 16:00

Elismeréseket adtak át a Magyar Rendőrség napja alkalmából

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Szent György nap alkalmából tartott állománygyűlésen Borsod–Abaúj- Zemplén vármegyében.

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Szent György nap alkalmából tartott állománygyűlésen Borsod–Abaúj- Zemplén vármegyében.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében Czinege László r. dandártábornok rendőrfőkapitány 2023. április 27-én a Magyar Rendőrség napja alkalmából adott át elismeréseket.

Forrás: police.hu

Magyarország Belügyminisztere Szent György Érdemjelet, illetve főtanácsosi, tanácsosi címet adományozott két-két kollégának. Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője továbbá kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként rendfokozatban soron kívül előléptetett 4 tisztet, illetve 9 tiszthelyettest.

Czinege László r. vezérőrnagy a rendőrség munkáját a leginkább tárgyszerűen, magas szakmai színvonalon és hitelesen bemutató médiapartner, Spilman Nóra szerkesztő-riporter részére Aszaly Antal díjat adományozott.

Ezen túlmenően a vármegyei rendőr-főkapitányság szakmai munkájának támogatásáért a Rendőrség Napja alkalmából „Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságért emlékérem” elismerésben részesítette Dr. Csizmár Jánost, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség főügyészségi ügyészét, továbbá Stefán Németh r. ezredest, a Kassai Kerületi Rendőr Igazgatóság Ügyeleti Osztály osztályvezetőjét.

 
 
A Rendőrség Napja alkalmából Czinege László r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság vezetője – a 2023-as „Év Médiapartnere – Aszaly Antal” díjat adományozott Spilman Nórának, a Miskolc Televízió szerkesztő-riporterének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában