Túra

2023.03.31. 15:30

Tavaszköszöntő az Avasi Arborétumban

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az április 1-jén, szombaton megrendezendő Tavaszköszöntő szakvezetéses séta elnevezésű lakossági rendezvényre az Avasi Arborétum Fenyőgyűjteményébe.

ÉM

Itt várják az arbortéum iránt érdeklődőket

A rendezvény 13.30-tól 16 óráig tart, melyben csoportos szakvezetéssel egybekötött séta keretében mutatják be a fenyőkertet, a gyűjteményes kertben található jellegzetes fajokkal.  

Két turnusra lehet jelentkezni: 13.30-tól 14.30-ig és 14.30-tól 15.30-ig . Aki részt szeretne venni a szakvezetéses sétán, kérik az érkezésüket ehhez igazítsák. A szakvezetést követően (valamint a program ideje alatt) a fenyőkert egyéni bejárására is van lehetőség. Intenzív eső esetén a rendezvény később tartják meg. A belépés díjtalan. 

A Fenyőkert megközelíthetősége: Miskolc, Avas városrész, az Aulich és a Perczel Mór utca között elterülő zöld terület (fából készült kapu a bejárata, az Aulich utca felől érdemes megközelíteni). Tömegközlekedéssel: 28-280-as autóbusz, Arborétum megállóhely. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában