Előadás

2023.03.11. 07:00

A balesetmegelőzésről játékosan

Baleset- és bűnmegelőzési előadást tartottak a kazincbarcikai rendőrök egy helyi általános iskola első osztályos kisdiákjainak.

A kazincbarcikai rendőrök meglátogatták a helyi Pollack Mihály Általános Iskola első osztályos kisdiákjait.

Forrás: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. március 9-én baleset- és bűnmegelőzési előadást tartottak a helyi Pollack Mihály Általános iskola diákjainak. A rendezvény egyik témája a szabályos gyalogos és kerékpáros közlekedés, a biztonsági öv használatának a fontossága, illetve a közlekedési jelzőtáblák voltak.

A szakemberek bűnmegelőzési tájékoztatást is adtak a tanulóknak többek között a mindennapi szabályok fontosságáról,  a kirekesztésről, illetve a problémák megoldásról is.

Forrás: police.hu

A rendőrök mindegyik diákot megajándékozták egy közlekedési táblákról szóló könyvvel, illetve egy nyakba akasztható, saját készítésű, közlekedési jótanácsokat tartalmazó kártyával is - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában