Beruházás

2023.03.03. 12:01

Hamarosan birtokba vehetik a felújított görömbölyi orvosi rendelőt

A felújítás több mint százmillió forint Európai Uniós támogatásból valósult meg.

Befejeződtek a görömbölyi orvosi rendelőben zajló fejlesztési munkálatok, amelynek tervezési és pályázati szakaszai még az előző fideszes városvezetés idején indultak el. Az épület átadása, és a korábban itt elérhető egészségügyi szolgáltatások visszatelepítése a használatba vételi eljárást követően történhet majd meg. A megújult létesítményt sajtónyilvános bejáráson tekinthették meg a sajtó munkatársai. 
„Egy nagyon impozáns épületté alakult át a rendelő, ami kiválóan illeszkedik a városrész arculatához” – mondta Borkuti László önkormányzati képviselő. Miklós Viktor, Miskolc polgármesteri hivatalának pályázati főosztályvezetője elmondta, hogy a rendelő megújulása 140 millió forint Európai Uniós támogatásból valósult meg. „Az engedélyeztetési eljárások vannak még hátra, kisebb csúszást okozott a napelemekkel kapcsolatos engedélyeztetés” – mutatott rá. Dr. Miskolczi Róbert, a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet Igazgatóhelyettese arról beszélt, nagy öröm számukra, hogy eddig ez az ötödik olyan korszerű rendelő, amelyben betegellátás folyhat a jövőben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában