Tavaszváró

2023.02.23. 12:00

Maszkanapi mulatsággal űzték el a telet Encsen

A mókás napon a diákok és a tanárok vicces jelmezeket öltöttek magukra.

ÉM

Maszkanapot rendeztek a napokban az encsi Szent László Katolikus Általános Iskola és AMI-ban. A diákönkormányzat vezetője így számolt be a vidám eseményről: „Immár harmadik alkalommal rendeztük meg iskolánkban a  Maszkanapot. Ezen a napon a gyerekek kedvük szerint beöltöztek különféle jelmezekbe, vicces álarcokat viseltek, de nemcsak a diákok,  hanem a tanárok is szívesen bújtak álruhába. Az első emeleti zsibongóban a 8. évfolyamosok büfét üzemeltettek, ahol különféle sütemények, édességek, melegszendvics, szörp és forró csoki várta a vásárlókat. 

A délelőtti óráinkat játékos, vicces formában tartották meg  pedagógusaink. Volt, ahol zenét hallgattak, máshol táncoltak, vagy akár csak beszélgettek. A diákönkormányzat ajándéka egy-egy szelet  csokitorta volt minden gyerek és felnőtt számára. Ebéd után maszkanapi  táncházban mulattunk, melyet az iskola tornatermében szerveztek meg. A gyerekek feledhetetlen  élményekkel  térhettek haza. Reméljük, a vidám hangulattal, tánccal és zenével, sok-sok mókával sikerült elűzni a telet, a hideget!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában