Sporttábor

2023.01.04. 16:00

Bemutató, dzsúdó, rajz és sporttörténelmi óra

Karácsonyi Tatami néven ünnepi sporttábort tartottak a borsodi vármegyeszékhelyen.

KT

A Miskolci Judo Club szervezésében és lebonyolításában az óesztendő utolsó napjaiban rendezték azt az eseményt, amelyet a Pro Filii Alapítvány támogatott. Folytatása következik – A foglalkozásokon az Edelényben és a város térségében, továbbá a Harsányban, Miskolcon és Szatmárnémetiben élő és dzsúdózó fiatalok vettek részt – mondta Flórusz János, az MJC elnöke. 

Hozzátette: – A tréningek mellett mindennap más programot is szerveztünk a sportolóknak és edzőiknek. Érkezésük napján karácsonyi élményeiket rajzolták le, majd másnap szervezett egészségügyi bemutatón az újraélesztéssel ismerkedhettek meg. A rendhagyó sporttörténelem-órán pedig a magyarságnak a világversenyeken és olimpiákon nyújtott szerepléséről beszéltünk, végül Gercsák Szabina ifjúsági olimpiai bajnok és sokszoros felnőtt válogatott versenyző nagy sikerű motivációs élménybeszámolót tartott a jelenlévőknek. A tábor végén úgy váltak el a sportolók és mestereik, hogy hamarosan újra találkoznak nálunk, mi pedig örömmel fogadjuk majd őket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában