Szilveszteri smink

2022.12.29. 16:00

Very peri – liláskéktől az örök klasszikusokig

Szilveszterkor az év trendjei is megjelennek a sminkekben. Mik voltak idén a divatos színek, erről egy szakértőt kérdeztünk.

Fotó: Dorota Zietek

- A szilveszteri sminktrendek két irányt vettek 2022-ben – nyilatkozta szerkesztőségünknek Varga-Bodnár Vivien kozmetikus, sminktetováló. - Megjelentek a visszafogott és letisztult színek, mint például a nude, a barna és a bézs, ezeket ugyanakkor fel lehet dobni ezüst-gyöngyház, vagy bronz árnyalatokkal.

Varga-Bodnár Vivien


A másik vonal pedig az élénk és bevállalós színek. Az idei év színe a very peri volt, ami egy kékes lilás színárnyalat, így ez a szín is biztosan megjelenik majd a sminkek színeiben. Emellett nagyon divatosak a pink árnyalatok is.


 

Violet,Room,Very,Peri.chair,tv,Cabinet,,Lamp,And,Blank,Canvas.modern,Design
A very peri fantázianevű szín az ibolya-vörös és a kék árnyalatot ötvözi, nagy hatással volt nemcsak a sminkdivatra, hanem a lakberendezésre is
Fotós: ninoon


Akik a szemhangsúlyos sminket szeretik, azoknak a grafikus szemsminket ajánlja a szakember. - Ez is nagyon divatos volt idén. Itt különböző formákat alakíthatunk ki a szem környékén fekete tussal, illetve fekete ceruzával.
 

Makeup,Artist,Applies,Red,Lipstick,.,Beautiful,Woman,Face.,Hand
Az örök klasszikus idén is hódít
Fotós: Shutterstock, Sofia Zhuravetc


- A vörös rúzzsal sohasem lőhetünk mellé, ez egy örök klasszikus, és nagyon divatos volt idén is ez az árnyalat – foglalta össze Varga-Bodnár Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában