Miskolci közgyűlés

2022.11.24. 09:58

Szilágyi Szabolcs a Jobbik után a DK frakciócsoportját választotta

Veres Pál polgármester vezetésével megkezdte munkáját a miskolci közgyűlés rendes novemberi ülése. A meghívó szerint nyolc napirendi pontot tárgyal mai ülésén Miskolci Megyei Jogú Város Közgyűlése. A napirendek közül kettő sürgősséggel előterjesztett, egyet zárt ülésen vitatnak meg a képviselők. A testület 28 tagja közül 23-an vannak jelen az ülés kezdetekor, így a testület határozatképes.

SZB

9:37

Mokrai Mihály, a Velünk a Város frakció a közgyűlés ülésén bejelentette, hogy ismét van a pártnak frakciócsoportja, amelynek vezetője ő maga lett. Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő - aki a baloldali ellenzék színeiben indult a tavaszi országgyűlési választáson és vereséget szenvedett - csatlakozni szeretett volna a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjához, ezért november 15-én bejelentette, hogy kilépett a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, a mai naptól kezdve pedig a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjának a tagja.

"A Demokratikus Koalíció üdvözli Szilágyi Szabolcs csatlakozását a frakciócsoporthoz! Szabolcs tíz éve elszántan dolgozik Miskolc jobbá tételéért, egyéni választókörzetében, az Avason kitartóan és hatékonyan képviseli az ott élők problémáit, küzd és harcol azért, hogy Miskolcnak ez a városrésze élhető, fejlődő, összetartó közösséggé váljon. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a jövőben a DK frakciócsoportjában teszi" - fogalmaz a DK.

Szilágyi Szabolcs
Fotós: ÉM

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában