Megtekinthető

2022.11.27. 10:00

Környezethasználati engedélyt kapott a kalcium-klorid és granulátumgyártás

Megkapta az egységes környezethasználati engedélyt a sajóbábonyi telephelyen tervezett kalcium-klorid oldat és granulátum gyártás.

ÉM

Forrás: Shutterstock

A SIRIUS PRODUKT Kft. (1044 Budapest, Szilaspatak sor 42/b. 2. em. 13.) mint engedélyes részére a Sajóbábony 024/224 hrsz.-ú ingatlanon kalcium-klorid oldat és granulátum mint szervetlen vegyi anyag előállítására vonatkozóan a területi környezetvédelmi hatóság (B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály - 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) az egységes környezethasználati engedélyt megadta.

A határozat teljes szövege – előzetes egyeztetést követően - 2022. december 21-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) – ügyfélfogadási időben, tájékoztatott a miskolci önkormányzat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában