Borsod-Abaúj-Zemplén

2022.11.14. 17:00

Keresik az év megyei civil rendezvényeit

A jelöléseket két kategóriában várják.

NHK

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az „Év civil kis rendezvénye - az Év szakmai célú civil rendezvénye Borsod-Abaúj-Zemplén megyében”. Az „Év civil nagy rendezvénye, fesztiválja Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” kategóriákban. A jelöléseket elektronikus úton november 25-én péntekig várja az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület. Ezt követően közönségszavazás útján választják ki a két díjazott rendezvényt.

Az „Év civil kis rendezvénye” kategóriában témától, műfajtól függetlenül olyan nyilvános, közösségi eseménnyel lehet nevezni, amely (tervezetten) 100 főnél kisebb létszámú közönség vett részt. Az „Év civil nagy rendezvénye, fesztiválja” kategóriában témától, műfajtól függetlenül olyan nyilvános, közösségi eseményekkel lehet nevezni, amelyen 100 főnél nagyobb létszámú közönség vett részt.

Mindkét kategóriában csak olyan rendezvényt lehet jelölni:

  • amely 2021. november 1. – 2022. november 1. között valósult meg;
  • amelynek a fő szervezője egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő közösség, civil szervezet (civil társaság, egyesület, alapítvány) volt;
  • amely nyilvános volt, azaz a rendező közösség, szervezet tagjain, munkatársain, önkéntesein kívül mások is részt vettek a programon;
  • amelynek célja, tartalma nem közvetlen politikai tevékenységet szolgált.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában