Másodszor is

2022.10.14. 14:00

Veres Pál újra elkapta a Covidot

2020 novembere után ismét elkapta a Covidot Veres Pál, Miskolc polgármestere. Tünetei erősebb náthásak.

ÉM

Fotó: Vajda János

„Sajnos másodjára is elért a Covid..." - posztolta hivatalos Facebook oldalán Veres Pál. Miskolc polgármestere október 13-án délelőtt közzétett, a pozitív koronavírus-teszt fényképét is tartalmazó bejegyzéshez ezt fűzte még hozzá: „Szerencsére csak erősebb náthás tüneteim vannak, otthonról folytatom a munkát..."  

Veres Pál Covid-tesztje

Veres Pál előzőleg 2020 november elején kapta el a koronavírust. Akkor ezt tette közzé közösségi oldalán: „Pozitív lett a koronavírus tesztem. Az első, Covid 19 fertőzésre utaló, enyhe tünetek jelentkezése után azonnal teszteltettem magam, amelynek eredménye nem sokkal ezelőtt érkezett meg. Továbbra is enyhe tüneteim vannak, karanténban, otthonról folytatom munkát. Vigyázzanak magukra!" 

Azt megelőzően, 2020 október elején Miskolc polgármestere kontaktusba került egy igazoltan Covid-19 fertőzött személlyel, ezért - a hivatalos eljárási rend szerint - házi karanténban dolgozott. Tesztje akkor negatív volt.    
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában