Nem úgy lesz, mint máskor

2022.10.25. 21:00

Mutatjuk mire érdemes figyelni a hosszú hétvégén!

A miskolci városháza közleményben gyűjtötte össze, milyen változásokra kell számítani a következő napokban az ünnep miatt.

ÉM

Fotó: Ádám János

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken október 31-én, hétfőn a szombati napra vonatkozó parkolási rend lesz érvényben, azaz a díjfizetési kötelezettség 8:00-tól 13:00 óráig tart majd, továbbá a Tiszai pályaudvar környékén 8:00 órától 18:00 óráig áll fenn a díjfizetési kötelezettség – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a városháza sajtóosztálya.

Hozzáteszik: Mindenszentek napján, november 1-jén a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni, fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás. Az Európa téri, a Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban azonban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni.

Díjmentes parkolás

Október 29-től november 2-ig díjmentesen lehet parkolni a temetők környékén lévő alábbi területeken: Dankó Pista utca 13. – Vörösmarty utca 54. épületek közötti területen, a Technika Háza északi és keleti oldali parkolójában, a Sportcsarnok és a Jégcsarnok, valamint a Mindszenti Temető és a Megyei Könyvtár között kialakított területen. A Pallós utca 16. – Petőfi tér 1. közötti szakaszon; a Pallós utca 16. melletti és a Jókai ABC mögötti területen; a Jókai utca 17-19. és 19–21. közötti névtelen zsákutcákban; a Jókai utca 17. - Laborfalvi utca 2., a Laborfalvi utca 2. - Pallós utca 18., és a Pallós utca 16–18. közötti névtelen zsákutcákban.

Piacok és állatkert

A Városgazda üzemeltetésében lévő piacok közül a Búza téri őstermelői és a Vasgyári piac a megszokottól eltérően, október 31-én, hétfőn is várja vásárlóit, 5-től 17 óráig. November 1-jén, kedden 5-től 13 óráig tartanak nyitva. 

A Miskolci Állatkert október 31-én, hétfőn 17 és 21 óra között kilencedik alkalommal várja látogatóit a Halloween Est programjára, melyről bővebben az állatkert weboldalán olvashatnak. November 1-jén, hétfőn pedig téli nyitva tartás szerint, 9:00 és 17:00 óra között várják az érdeklődőket, pénztárzárás 16:00 órakor – részletezi a közlemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában