Pályázatok

2022.10.14. 12:00

Civil összefogással a válság ellen   

Az idei támogatási pályázati kiírások október 3-án jelentek meg. A cél, hogy a nyertes pályázatok esetében a támogatási összeg lehetőleg már a projektidőszak kezdetére rendelkezésre álljon.

ÉM

Az orosz-ukrán háború okozta gazdasági válság mindannyiunk életére hatással van, ebben a helyzetben a helyi közösségeknek, a civil szervezeti összefogásnak még nagyobb a jelentősége. A civil szervezetek segítő, értékteremtő tevékenységének támogatására a 2023. évben több mint 11 milliárd forint áll a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) rendelkezésére - tette közzé az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. A NEA 2023. évi pályázati kiírásai 2022. október 3-án 10 órakor jelentek meg: az októberi megjelentetés célja, hogy a nyertes pályázatok esetében a támogatási összeg lehetőleg már a projektidőszak kezdetére (2023. április 1.) rendelkezésre álljon. A támogatások keretében a működési költségek támogatása lehetőséget nyújt az egyesületek, alapítványok rezsiköltségének elszámolására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában