Tisztújítás

2022.09.20. 13:11

A MAGOSZ alelnökének választották Taskó Józsefet

Alelnökként végzi munkáját a gazdák érdekében Taskó József megyei gazdaköri elnök az újraválasztott Jakab István elnök mellett a MAGOSZ élén a következő öt évben. Hajdú László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei szervezetének alelnöke pedig a felügyelőbizottság tagjai között kap feladatot, tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdakörök Szövetsége.

ÉM

Taskó József

Fotó: Bujdos Tibor

A vezető tisztségviselők személyeiről hétfőn tisztújító közgyűlésen döntöttek a Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetsége (MAGOSZ) küldöttei. Az esemény kiemelt vendége dr. Nagy István agrárminiszter volt.

Fotós: Lévai Zsolt/NAK

"Köszönöm a jelölést és a bizalmat! Megtiszteltetés, hogy immár országos alelnökként is segíthetem a gazdaszervezet munkáját. Gratulálok Jakab István elnök úrnak és a munkáját segítő elnökségnek, valamennyi alelnöknek, a főtitkárunknak, a gazdatagozatok elnökeinek, valamint a felügyelő- és az etikai bizottság tagjainak. Számos kihívás vár ránk, de azért fogunk dolgozni, hogy a gazdák a lehető legjobb körülmények között végezhessék munkájukat a mindennapokban. " - mondta el Taskó József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában