Nemzeti ünnep

2022.08.22. 12:20

Welhello koncerttel, tűzijátékkal ünnepelt Szikszó

Méltó keretet adtak a városban az augusztus 20-i nemzeti ünnepnek.

Ünnepi kenyérszentelés

Fotó: Szikszói Városi Szabadidő Központ és Könyvtár

„Magyarország egyik legnagyobb ünnepe államalapításunk napja. Városunk most is mint mindig igyekezett a legméltóbban megemlékezni erről a sorsfordító eseményről” – tájékoztatott a Szikszói Városi Szabadidő Központ és Könyvtár.

A város főterén az egyházak vezetői megszentelték az új kenyeret a település képviselői, vezetői jelenlétében. Sváb Antal Szikszó város polgármestere mondott ünnepi beszédet, illetve Koncz Zsófia országgyűlési képviselő is ellátogatott település ünnepére, köszöntve az egybgyűlteket. Az este kulturális programokkal folytatódott, hatalmas tömeg gyűlt össze a Városi Uszoda udvarán, az útcákon. A Wellhello zenekar fergeteges koncertet adott a város és környező települések nagy örömére.

Sokan voltak az esti Welhello koncerten
Fotós: Szikszói Városi Szabadidő Központ és Könyvtár

„A program szinte a környéken egyedülállóan csodálatosan szép, felemelő tűzijátékkal zárult, ahogy ezt Magyarország, a magyarság egyik legszebb, legfontosabb ünnepe megérdemli!” - tették hozzá a beszámolóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában