Avasi Kvaterka

2022.08.03. 21:00

Jazz a hegyen, eszem-iszommal

Van már programja szombatra? Jó ha tud erről a lehetőségről is.

ÉM

A Zolio Art Project, vagyis Kovács Zoltán és Dobrik Petra is fellép a szombati Avasi Kvaterkán

Fotó: Ádám János

Újra itt az Avasi Kvaterka – jelentették be közleményükben a szervezők. Augusztus 6-án, szombaton délután 5-től éjfélig pezsdül fel az Avas, ezúttal a jazz zene és a lazulás lesz majd a főszerepben.

A hely értékeit használó program a Kisavasra az Első sorra várja az érdeklődőket: az Avasi Cellariumtól az Aranykorona Történelmi Étterem-Hotel & Látványpincéig lesz minden, mi szem-szájnak ingere. "Gyere el, ha táncolnál, vagy ha csak kellemes lounge zenét hallgatva kieresztenéd a gőzt a mostanában egyre szorongatóbb hétköznapok után" – ezek a kedves invitáló sorok.

Az ajánlatból kiemelhetjük, hogy bemutatják a Miskolc Város Bora verseny nyerteseinek teljes kínálatát, és közelebbi-távolabbi tájak borait is megkóstolhatják, akik ezt szeretnék.

A menüsor egyebek között grillezett csirkemellet, szalámikat, lillafüredi pisztrángot, füstölt makrélát, micset, zsíros kenyeret, tépett húsos hamburgert és grillezett tarját tartalmaz.

A chill hagulatot a Kacsenyák x Nahaj akusztik, a Zolio Art Project és George Gregory Balan gitárművész nyújtja. Lesznek  gyermekprogramok is az ígéretek szerint – ha együtt érkezne a család.

19 órától adják át a jubileumi, X. Avasi Borangoláson gyűjtött adományokat a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványnak és az Avasi Református Templomnak.

A jótékonyság folytatódik: a rendezvényen a Rotary Club Miskolc-Tapolcával együttműködve a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületét támogatjak a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában