Elismerés

2022.06.12. 11:30

Díjjal jutalmazták a pedagógusokat

Idén is elismerték a kiváló tehetséggondozó oktatók munkáját.

ÉM

Forrás: Bujdos Tibor

A Miskolci Szakképzési Centrum központi szervezeti egysége elismerésben részesítette azon oktatóit, akik munkájukkal hozzájárultak a tehetséges diákok eredményes szerepléséhez. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között adták át pénteken a Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum dísztermében. 

Megbecsülik a kitartó munkát 

„Hagyomány, hogy minden esztendőben a Miskolci Szakképzési Centrum a kiváló tehetséggondozó oktatóit elismerésben részesíti” – mondta el ünnepi beszédében Molnár Péter, a Miskolci Szakképzési Centrum főigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy öröm azokat az oktatókat jutalmazni, akik az elmúlt években kimagasló eredményeket értek el a diákjaikkal. „Becsülendő az, hogy a pedagógusok a munkájuk mellett felkészítenek diákokat is különböző versenyekre, ahol dicséretre méltó eredményeket érnek el, legutóbb például a Szakma Sztár című versenyen” – hangsúlyozta a Miskolci Szakképzési Centrum igazgatója. 

A Miskolci Szakképzési Centrum 64 oktatója kapott pénteken kitüntetést, elismerve ezzel az elmúlt egy évben végzett tehetségtámogató munkájukat, köztük az említett Szakma Sztár verseny felkészítő tanárai. 

Az átadón arany, ezüst és bronz tehetséggondozó díjjal jutalmazták a pedagógusokat. Idén először gyémánt díjat is átvehettek az oktatók, amelyeket Molnár Péter főigazgató és Kiss Gábor kancellár adott át.

(A borítóképen: A díjakat Kiss Gábor és Molnár Péter adta át)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában