Csőtörés Miskolcon

2022.03.14. 14:35

Villamospótló járatok közlekednek a vasárnapi csőtörés miatt Miskolcon (frissítve)

Villamospótló autóbuszok közlekednek március 14-én a Centrum/Szinvapark és az Újgyőri főtér között - jelentette be a miskolci tömegközlekedési társaság.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Vasárnap 19:05

 

A MIVÍZ-nél arról tájékoztatták az Északot, hogy a hibát a munkatársaik elhárították. A víziközmű-szolgáltatás zavartalan a városrészen. Hogy mikorra várható az útburkolat helyreállítása, egyelőre nem kaptunk választ.

 

14:30

 

A MIVÍZ tájékoztatása szerint a Malomszög utcai hibát még nem sikerült orvosolniuk, jelenleg a szakemberek a teljes feltáráson dolgoznak. Arra a kérdésünkre vonatkozóan, hogy mikorra várható a víziközmű-szolgáltatás helyreállítása, nem tudtak válaszolni a MIVÍZ munkatársai, ahogy arra sem, hogy mikorra várható az útburkolat teljes helyreállítása. Későbbi időpontra ígértek tájékoztatást. 

 

 

8:30

 

Az intézkedést az indokolja, tudatta az MVK Zrt., hogy vasárnap délután a Tizeshonvéd utcában csőtörés történt. Ezt elhárították, de a további, az útburkolat bontásával járó javítás hétfőre maradt. A hibával érintett szakaszon áramtalanítanak is.

 

 

A Felső-Majláth irányába tartó villamospótlókat a Malomszög utca villamosmegálló helyett egyelőre az Ilona utcán kialakított ideiglenes megállóhelyen, a Szent Anna tér villamosmegálló helyett az 1, 1B autóbuszok megállóhelyén vehetik igénybe.

 

A Tiszai pályaudvar irányába tartó járművek a Szent Anna téri villamosmegálló helyett a Szent István utcán (a Nagyváthy János utca – Szent István utca kereszteződésnél) kialakított ideiglenes megállóhelyet, a Malomszög utca villamosmegálló helyett a szökőkút mellett a volt 38-as autóbuszvonal végállomás előtt kialakított ideiglenes megállóhelyet használják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában