Nagytakarítás

2022.03.19. 10:28

Folyamatos a tavaszi nagytakarítás Miskolcon

Az enyhe tavaszi időjárás lehetővé tette a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. számára, hogy a tavaszi nagytakarítást a megszokottnál hamarabb, már február végétől megkezdhesse.

Az elmúlt hetekben a társaság seprőgépe éjszakánként járta az utakat és immár két műszakban végzi a pormentesítést. A téli síkosságmentesítés során kiszórt és az utak szélén összegyűlt szóróanyag felseprését, vagyis a saralást folyamatosan végzik az önkormányzati kezelésben lévő fő közlekedési utakon, autóbuszvonalakon és gyűjtő-mellékutcákon.
 

Az utak takarítását eddig az északi tehermentesítőn, a Győri kapuban, a Vasgyár és Vologda városrészekben, valamint a Kiss Ernő, Andrássy, Árpád és Kiss tábornok utcákon végeztük el – ismertette Figeczki Gellért, a Városgazda köztisztasági csoportvezetője. A következő napokban a Szervezet utcán, az Észak-Kilián, Kilián-dél, Berekalja és Pereces városrészeken találkozhatnak az utakon közlekedők a Városgazda munkatársaival.
 

Tovább folytatódnak városszerte a hétvégi növénygondozási munkák is. Szombaton 14 óráig között a Csabai kapuban várható forgalomtechnikai gallyazás. Az esti úttakarítás zajhatásai miatt a lakosság megértését, a forgalomkorlátozás idejére pedig a járművezetők fokozott odafigyelését kéri a Városgazda.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában