Cikkajánló

2021.12.05. 20:44

Nyolc helyen oltanak a megyében regisztráció nélkül

Megyénkben Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház oltópontjain, illetve Ózdon, Kazincbarcikán, Edelényben és Sátoraljaújhelyen szintén a kórházakban várják az oltásra érkezőket.

Mezõtúr, 2021. december 1. Fehér Mónika fõnõvér oltáshoz készíti elõ a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztetõ adagját a mezõtúri kórház oltópontján 2021. december 1-jén. A november 22-tõl december 5-ig tartó, egy héttel meghosszabbított oltási akcióban regisztráció és elõzetes idõpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában, valamint a szakrendelõkben is. MTI/Mészáros János

Forrás: MTI

Fotó: Mészáros János

A hétfőn megkezdődő újabb akcióhéten a tiszaújvárosi mellett immár a szerencsi és a mezőkövesdi szakrendelőkben is fel lehet venni az oltást regisztráció nélkül is.

Erről is olvashat bővebben a hétfői Északban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában