pályázat

2021.12.03. 12:44

Négy milliárdra pályázhatnak Tokaj-Zemplén önkormányzatai

Kiírták a Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Program – Kistelepülési Fejlesztési Alap pályázatát december 1-én.

Forrás: MW

Fotó: Szilard Csaki SCpanorama.com

„A Pénzügyminisztérium 4 milliárd forintos keretösszeggel meghirdette a „Kistelepülési Fejlesztési Alap című Pályázati Kiírást. A Kormány által 2020. évben elfogadott Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Program fő célja a térség turisztikai vonzerejének növelése mellett a hosszú távú fenntartható fejlődés biztosítása, a térség népességmegtartó erejének növelése” – hívta fel a figyelmet oldalán a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács.

A pályázati kiírás keretében lehetőség nyílik a programterület települési önkormányzatai számára pályázatok benyújtására elsősorban az önkormányzati tulajdonú települési infrastruktúra elemek fejlesztésére, valamint közösségi célú, közszolgáltatási vagy kulturális funkcióval bíró létesítmények, intézmények – mint például a bölcsődék, óvodák, oktatási, egyházi vagy szociális intézmények – felújítására, funkcióbővítésére.

A támogatás mértéke 100% is lehet, összege településenként minimum 10 millió – maximum 150 millió forint. Részletek a tanács honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában