Helyi közélet

2021.12.10. 17:31

Gyermekeink jövője a tét az áprilisi népszavazáson

Gyermekeink szempontjából életünk legfontosabb kérdéseiről döntünk 2022 tavaszán.

Szaniszló Bálint

„Áprilisban nemcsak parlamenti képviselőket választunk, hanem Magyarországon elsőként az emberek elmondhatják, hogyan vélekednek az LMBTQ-propagandáról és a gyermekvédelemről – mondta Csöbör Katalin, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján. – A vita abban áll, ki döntsön arról, hogy miképpen neveljük a gyermekeinket. A népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogy azt Magyarországon az emberek többsége helyesnek tartja.”
 

A nép akarata dönt 
 

Emlékeztetett, hogy a 2016- ban, a migráció ügyében megtartott népszavazáson az ország elsöprő többséggel mondott nemet a kötelező betelepítési kvótákra, és ezzel meg is tudta fékezni a brüszszeli kvóta hazánkra kényszerítését. „A magyar emberek most a gyermekvédelemben is kinyilváníthatják akaratukat” – tette hozzá a parlamenti képviselő. 

Csöbör Katalin kifejtette, hogy Magyarország pénzügyi zsarolásnak, kötelezettségszegési eljárásnak és a média alattomos támadásainak van kitéve Brüsszelben. „Miért is? Azért, mert a magyar kormány kitart amellett, hogy egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga. Valamint azért, mert nem vagyunk hajlandóak elállni az óvodás és kisiskolás gyermekeket célzó LMBTQ-propaganda útjából” – hangsúlyozta a képviselő.
 

Egyre nagyobb a nyomás 
 

„Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy hozzáállásunk vörös posztó az egyre agresszívabb LMBTQ-propaganda számára – tette hozzá. – Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében.”
 

Agresszív LMBTQ-propaganda 
 

„„Abban is biztosak lehetünk, hogy mi vár ránk egy esetleges kormányváltás után – mondta. – A honi baloldal európai parlamenti képviselői, élükön Dobrev Klárával, minden LMBTQ-előterjesztést megszavaznak. A momentumos Fekete-Győr András egy rádióbeszélgetésben megerősítette, hogy transzszexuálisoknak is megengedné, hogy szexuális felvilágosító foglalkozásokat tartsanak óvodákban és iskolákban. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter pedig a BBCnek adott interjújában fejtette ki, hogy hatalomra kerülése esetén azonnal eltöröltetné a gyermekvédelmi törvényt.” 

 

„Látszik, hogy amelyik országban a liberális baloldal van hatalmon, ott egyre kisebb gyerekek körében és egyre agresszívabban terjesztik az LMBTQ-t. Ennek begyűrűzését az országba meg kell akadályozni!”
 

(A borítóképen: Csöbör Katalin: „A magyar emberek most a gyermekvédelemben is kinyilváníthatják akaratukat”)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában