Miskolc

2021.09.29. 18:00

A sajtóval találkozott az új rendőrfőkapitány

Elhangzott, három városban is új kapitányságvezetőt nevez ki a napokban.

Horváth Imre

Forrás: BAZMRFK

Dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagy, megyei rend­őrfőkapitány kötetlen beszélgetés formájában tartott egyeztetést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság médiapartnereivel kedd reggel.

Szeptember 1-től dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagy lett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. A vezérőrnagy megyénk szülötte, itt lett rendőr, kapitányságot is vezetett, az elmúlt években pedig a bevándorlási hivatalnál, majd az idegenrendészeti főigazgatóságon szolgált, utóbbit vezette is két évig. Már az Észak-Magyarországnak adott interjúban is kiemelte (melyet hamarosan olvashatnak portálunkon), hogy fontosnak tartja a belső és külső kommunikációt is, így a jó kapcsolatot a sajtóval. Ennek keretében, hagyományteremtő céllal indította útjára a főkapitányság médiapartnereivel történő kerekasztal-beszélgetést.

A találkozón a kapcsolatok erősítése mellett az esetlegesen felmerülő problémák és innovációs ötletek is napirendre kerülhettek. Dr. Kiss Attila elmondta, céljai között szerepel a közterületi jelenlét erősítése és a reakcióidő csökkentése. Az elkövetkező napokban a nagyobb kapitányságokon állománygyűlés keretében ismerkedik majd az állománnyal és mondja el elképzeléseit. Mint elhangzott, három kapitányságon – Miskolcon, Tiszaújvárosban és Edelényben – új kapitányságvezetőt is kinevez.

(A borítóképen: Dr. Kiss Attila [balról a második] sajtós kollégáival együtt fogadta a média képviselőit)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában