vakcina védelem!

2021.05.28. 18:00

Egyetért, és hangoztatja: a vakcina életeket ment

Az oltottság a rokonokat, barátokat, munkatársakat is megvédi. Nem utolsósorban hozzásegíti az emberiséget, hogy hamarabb véget érjen ez a nehéz időszak.

Detzky Anna

Forrás: ÉM

Sándor Frigyes evangélikus lelkész bár átesett a koronavíruson, mégis beoltatta magát. Véleménye szerint mindannyiunk felelőssége, hogy minél hamarabb véget érjen a világjárvány.

Senki sem tudhatja előre

– Szlogenné vált, hogy a vakcina életet ment, amivel maximálisan egyetértek, hiszen senki sem tudhatja előre, aki elkapja a koronavírust, hogy mennyire lesznek súlyosak a tünetei – mondta Sándor Frigyes. – Novemberben én is átestem rajta és megtapasztaltam, hogy mit jelent ez a betegség. Hála istennek, a családtagjaimnak nem adtam át és nem kerültem kórházba, de eléggé leestem a lábamról. Tíz napon keresztül nagyon fáradt voltam, elment a szaglásom és ízérzékelésem. Aztán majdnem egy hétig feküdtem lázasan, ami nem akart elmúlni még a gyógyszertől sem. Az állapotom egyetlen pozitívuma volt, hogy fogytam 7 kilót. Elmondhatom, hogy igyekeztem minden higiéniai előírást betartani. Temetéseken azonban koronavírusban elhunytak hozzátartozóival is találkoztam. Az oltottság a rokonainkat, barátainkat, munkatársainkat is megvédi. Nem utolsósorban hozzásegíti az emberiséget, hogy hamarabb véget érjen ez a nehéz időszak, ezért áprilisban beoltattam magam. Pfizer-vakcinát kaptam, de bármelyiket elfogadtam volna, mert hiszek a szakemberek véleményének. Az, hogy sokan nem tudnak bízni az orvosokban, kutatókban, egy nagyobb társadalmi probléma jele.

(A borítóképen: Sándor Frigyes átesett a koronavíruson, de be is oltatta magát)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában