Magas-hegyi Libegő

2021.03.13. 13:00

Utolsó zempléni libegőzés a hosszú hétvégén

Új libegővel gazdagodik a sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandpark. A régin ezen a hosszú hétvégén még lehet utazni.

Horváth Imre

Fotó: Illusztráció/Bódisz Attila

Utolsó köreit futja a Zemplén Kalandpark kiemelkedő élményeleme, a Magas-hegyi Libegő ezen a hosszú hétvégén és a március 15-ei nemzeti ünnepen, adták hírül a sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandpark közösségi oldalán.

Mint írják: a közel két évtizedes „pályafutása” során nemcsak hatalmas szolgálatot tett a turisztikai attrakciónak, de emelte Zemplén Fővárosának hírnevét és jelentős mértékben hozzájárult a régió turizmusának növekedéséhez is. Hozzátették: nem áll le a „libegős” élet Sátoraljaújhelyen, mert hamarosan két új libegővel gazdagodnak majd a közeljövőben. Azt is megjegyezték, hogy nem feledik a „régi bajtársunkat”, a Magas-hegyi Libegőt sem. Hiszen a zempléni határváros ikonikus turisztikai látványosságai közé tartozó libegőt sokan szeretik. Ezért mintegy búcsúzóul ezen a hosszú hétvégén, vagyis március 13-án, szombaton 14-én, vasárnap és 15-én, hétfőn minden sátoraljaújhelyi lakcímkártyával rendelkező látogató ingyen ülhet fel a libegőre és így egy utolsó élménykörrel búcsúzhat el „tőle”. A fejlesztések pedig hamarosan indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában